Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   BUS + ENVIAMENT


   A les nostres línies regulars pots enviar les teves sobres, paquets, etc. a un preu molt ajustat

   Nota: No està permès enviar materials corrosius, inflamables, etc. que puguin perjudicar la seguretat del servei i aquest servei es factura sempre en el moment de l'enviament, en origen.

    

   Com funciona aquest servei?

   1) Prepares el paquet o el sobre que vols enviar correctament empaquetats, aïllats i protegits i indicant totes les dades tant els del remitent com els del destinatari (adreça postal i sobretot un telèfon de contacte).

   2) Esculls l'horari tant d'enviament com de recollida consultant els horaris al nostre web o també podem informar-te al 902 119 814.

   3) Comprova si en la població de destinació del teu enviament existeix taquilla d'Hife i el seu horari d'atenció al públic ja que en cas que hi hagi podràs dir-li a la persona que el recull que es dirigeixi a la taquilla a l'horari en què està oberta, sense necessitat que vagi a la parada del bus.

   4) Si no hi ha taquilla hauràs de dir-li a la persona que el recull que es dirigeixi a la mateixa parada d'arribada de viatgers de l'autobús (5 minuts abans de l'hora d'arribada).

    
   Què passes si no pots arribar a recollir el paquet que t'envien?
    
   Si per alguna causa no pots arribar a l'hora de la recollida teu paquet nosaltres ho fem arribar de nou a la població d'origen del seu enviament. Llavors has de posar-te en contacte amb la persona que t'ho envia perquè tramiti un segon enviament i el seu reemborsament. Per a qualsevol consulta que tingui sobre aquest servei consulta'ns al 902 119 814 o en hife@hife.es.

    

   Cargando