Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   Compromís amb la qualitat i el medi ambient

    

   El nostre compromís amb la qualitat oferta en relació als nostres serveis i la nostra consciència medi ambiental, com és conservar i preservar per mantenir el futur de la nostra organització, el nostre entorn i el nostre equip humà, ens han portat a certificar-nos, en NORMES ISO DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

    

   Des de l’any 2008 disposem de la nostra CARTA DE SERVEIS. Les cartes de serveis són instruments de millora de la qualitat dels serveis públics en els que cada òrgan explica i difon els seus compromisos de serveis i estàndards de qualitat als que s’ajustarà la prestació del seus serveis en funció dels recursos disponibles.

   L'autocar, un mitjà de transport respectuós amb el medi ambient i de futur.

   La nostra flota d’autocars compta amb una edat mitja de 5,5 anys. La nostra constant renovació de vehicles, sempre de NOVA ADQUISICIÓ, ens permet disposar de vehicles amb motoritzacions modernes que:
   *Incorporen Sistemes reguladors d’emissions de gasos.
   *Baixes emissions acústiques dels seus motors.
   *Capacitat per agrupar a persones en els seus desplaçaments aconseguint estalviar emissions de CO2 a l’atmosfera, temps i costos (autopistes, aparcament, assegurança de cotxe, impostos, etc...) que utilitzen.

   Confort i seguretat dels nostres serveis i autocars.

   Tots els nostres serveis garanteixen Confort i Seguretat a bord, gràcies al nostre protocol de Neteja i Manteniment, la Conducció Professional i Responsable dels nostres conductors i l’Acompliment de les Normatives, Senyalització i característiques tècniques dels serveis.
    

   Informació i venda de bitllets en temps real

   Tota la informació i adquisició de bitllets dels nostres serveis es podrà obtenir a través del nostre Servei d’Atenció Telefónica  902 119 814, la nostra web http://www.hife.es, així com en els nostres Punts d’Informació i Venda d’HIFE.

   Serveis oferts i garantits


   L’Anàlisi continu entre oferta i demanda del “ booking” dels nostres autocars, permet als nostres usuaris accedir al 100% als nostres serveis.

   Puntualitat i compliment del servei ofert

   Tots els serveis oferta es realitzaran segons les dades divulgades en els nostres suports informatius (horaris de butxaca, informació d’horaris a la web,...etc.) exceptuats causes desvinculades del nostre control directe


   Accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda

   Tots el serveis acordats contractualment o amb prèvia sol·licitud, 72 hores abans de la realització del mateix, oferiran a l’usuari que ho requereixi un vehicle adaptat (plataforma elevadora).  

   Servei d'atenció al client

   El nostre servei d’atenció al client està garantit les 24 hores del dia a través de la nostra web http://www.hife.es i el telèfon 902 119 814.

    
    
   Cargando