Mostrar cercador d'Horaris
HORARIS I
RUTES DE BUS
Selecciona l'origen i destí per obtindre els horaris i comprar els bitllets per viatjar en bus:
Per comprar els bitllets, ompli els camps. Venta anticipada, 15 dies abans de la data del viatge.
Punts de venda
Centres i delegacions
Seleccionar origen
  Possibles destinacions
    
   HIFE RENOVA LA SEVA FLOTA PER MILLORAR ELS SERVEIS REGULARS ENTRE ARAGÓ, CATALUNYA I VALÈNCIA

   NUEVA FLOTA DE AUTOBUSES

    

    

   Aquest mes de setembre, Hife ha incorporat a la seva flota de vehicles 6 noves unitats en les expedicions que cobreixen els trajectes dels corredors Saragossa - Castelló, per Tarragona i Tortosa, així com en serveis de la concessió Barcelona - Terol per Alcanyís.

    

   SEGURETAT

   Autocars Hife segueix apostant en seguretat i protecció dels passatgers i el conductor. Es tracta de nous models, de 12,50 metres i 14,50 metres, que incorporen les últimes novetats tecnològiques de la marca alemanya Setra. Tots ells dotats de sistemes actius de seguretat tals com SCR, Assistent de carril (SPA), Sistema electrònic d'estabilitat (ESP) i Sistema antibloqueo (ABS). A aquests se sumen sistemes passius altament eficaços com, el Sistema de protecció contra col·lisions frontals (FCG), sistema capaç de desplaçar el frontal de la carrosseria cap a enrere en cas d'una col·lisió frontal greu, ampliant uns centímetres vitals l'àrea de supervivència, i el seu resistent xassís. També els fars LED amb il·luminació definida i precisa incrementen la seguretat.

    

   MÉS CONSCIENTS AMB EL MEDI AMBIENT
   Amb una motorització Mercedes-Benz OM 470, 315 kW i amb caixa automatitzada de la mateixa marca de 8 marxes, combina un baix consum de combustible amb mínimes emissions.

    

   MÉS CONFORT

   Tot això sense deixar de pensar en el confort i comoditat per als seus passatgers. Els nous vehicles ofereixen servei de lavabo a bord, butaques regulables lateralment i verticalment, major espai entre seients, així com wifi gratuïta a bord.

    

    

   27 de setembre de 2017

   Cargando