no image

Aeroport

Servei Hife a la T-1 de l'Aeroport del Prat

Les nostres línies regulars a/des de Barcelona circulen (C-32) per població Gavà Mar situada a 15 minuts de l'aeroport del Prat. A Gavà Mar es realitza un transbord a un autobús llançadora de HIFE que et deixa/recull al teu retorn en les andanes (del 7 al 12) de la T-1 de l'Aeroport situats en la planta 0.

Desplaçament entre terminals T-1 i T-2

Existeix un bus gratuït entre terminals que proporciona el propi Aeroport del Prat amb freqüència aproximada de 10 minuts. Consulta web aeroport: Companyies, parades i destinacions dels autobusos de mitjà i llarg recorregut.

Canals de venda de bitllets

Oferim diversos canals de venda: en líniatelefònic 977 44 03 00 i presencial en taquilles o màquina d'autovenda de l'aeroport. La compra en línia o telefònica és molt recomanable en quedar reservada plaça en el bus perquè l'ocupis.  Mitjançant la compra presencial, en tractar-se d'una compra d'última hora i subjecta a la disponibilitat de places, t'arrisques a no poder accedir a l'autobús. Per tant, compra en línia o de manera telefònica el teu bitllet de bus a l'aeroport.

Compra de bitllets en línia

Compra els teus bitllets directament en la nostra web hife.es

Compra de bitllets de bus per telèfon

Aquest servei funciona de dilluns a divendres laborables de 8 a 13 h i de 15 a 20.30 h. Els nostres operadors t'informaran i enviaran el bitllet. La forma de pagament acceptada és mitjançant targeta bancària.

Compra de bitllets de bus presencial en el bus o en màquina autovenda

No recomanable aquesta modalitat de compra de bitllets d'última hora i subjecta a la disponibilitat de places. La forma de pagament acceptada en l'autocar és efectiu o mitjançant la targeta descompte de HIFE. També poden comprés els bitllets en la màquina d'autovenda situada en la sortida del pàrquing C, direcció a la nostra parada en l'aeroport (T-1- andanes 7-12) mitjançant  targeta de bancària o la targeta descompte HIFE.

Responsabilitat o connexions amb altres mitjans de transport i gestió d'incidències

És important programar el viatge amb marge d'anada i retorn a l'aeroport per si sorgís qualsevol contratemps. HIFE no es fa responsable de les connexions amb altres mitjans de transport de la zona de l'Aeroport, inclòs el propi vol (companyies aèries, serveis de taxi, etc…) únicament et portem a la T-1.  Els nostres serveis de retorn amb origen a Barcelona poden sofrir retards per causes alienes a la nostra organització (retencions de trànsit, etc…) i fer-te esperar en les marquesines de Gavà de la C-32 on et deixa el nostre bus llançadora. 

Incidències: en aquests casos contacta telefònicament amb el conductor del bus llançadora en el 677 400 948 o el nostre servei telefònic 977 440 300.