no image

Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

Servei Hife a la T-1 de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

Les nostres línies regulars a/des de Barcelona circulen (C-32) per població Gavà Mar situada a 15 minuts de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat. A Gavà Mar es realitza un transbord a un autobús llançadora de HIFE que et deixa/recull al teu retorn en les andanes (del 7 al 12) de la T-1 de l'Aeroport situats en la planta 0. Per a accedir a aquestes andanes des de l'interior de l'aeroport s'han de seguir les indicacions dels autobusos Interurbans.

Desplaçament entre terminals T-1 i T-2

Existeix un bus gratuït entre terminals que proporciona el propi aeroport amb freqüència aproximada de 10 minuts. Consulta web aeroport: Companyies, parades i destinacions dels autobusos de mitjà i llarg recorregut.

Compra de bitllets en línia

Compra els teus bitllets directament en la nostra web hife.es. Venda preferent de bitllets per quedar la plaça reservada amb antelació.

Compra de bitllets en màquina autovenda

Els bitllets es poden comprar a la màquina d'autovenda situada a la sortida del pàrquing C, direcció a la nostra parada a l'aeroport (T-1- andanes 7-12) mitjançant targeta bancària o la targeta descompte HIFE. 

Canvis i anul·lacions de bitllets

Bitllets amb origen Barcelona Aeroport comprats en hife.es o App Hife poden canviar-se, fins a 45 minuts abans de l'hora de sortida del servei. Si ets HifeClass® directament en el teu perfil, si no en aquest enllaç.

Bitllets amb origen Barcelona Aeroport comprats en taquilla o màquina autovenda es permeten canvis o anul·lacions fins a 2 hores abans de l'hora de sortida del servei. En cas contrari s'ha de comprar un nou bitllet.

Bitllets amb destinació Barcelona Aeroport comprats a la nostra web, App, taquilla o màquina autovenda es permeten canvis o anul·lacions fins a 2 hores abans de l'hora de sortida del servei. En cas contrari s'ha de comprar un nou bitllet.

AVÍS: El conductor del bus llançadora NO està autoritzat a realitzar vendes, canvis i/o anul·lacions de bitllets de bus.https://www.hife.es/enhife.es

Responsabilitat o connexions amb altres mitjans de transport i gestió d'incidències

És important programar el viatge amb marge d'anada i retorn a l'aeroport per si sorgís qualsevol contratemps. HIFE no es fa responsable de les connexions amb altres mitjans de transport de la zona de l'Aeroport, inclòs el propi vol (companyies aèries, serveis de taxi, etc…) únicament et portem a la T-1.  Els nostres serveis de retorn amb origen a Barcelona poden sofrir retards per causes alienes a la nostra organització (retencions de trànsit, etc…) i fer-te esperar en les marquesines de Gavà de la C-32 on et deixa el nostre bus llançadora. 

Incidències: en aquests casos contacta telefònicament amb el conductor del bus llançadora en el 677 400 948 o el nostre servei telefònic 977 440 300.