no image

HIFE gestiona el servei regular de Barcelona a Olesa de Bonesvalls (V-6438)

Rosanbús, SL, concessionària del servei regular entre Barcelona – Gavà – Begues – Olesa de Bonesvalls (Línia 902), i La Hispano de Fuente En Segures, SA (HIFE), anuncien l’acord pres per les seves respectives juntes d’accionistes per a traspassar aquesta concessió (V-6438) de Rosanbús a Hife.

Rosanbús, pertanyent al grup Baixbús i empresa de referència a nivell nacional, continua la seva activitat empresarial en el món de la comercialització, el manteniment i la postvenda de vehicles ―tant a nivell particular com de vehicles industrials―, amb diverses bases operatives i tallers de marques oficials a Andalusia i Catalunya.

Per la seva part, HIFE, amb 109 anys d’història en el món del transport de viatgers/es, està especialitzada en la gestió de línies regulars. Amb bases operatives a Catalunya, Aragó, Andorra, València i Madrid, realitza serveis urbans a ciutats mitjanes; línies regulars de curt, mitjà i llarg recorregut; línies regulars internacionals, i serveis discrecionals amb tot tipus d’autocars, a més de gestionar estacions d’autobusos.

El canvi d’operador, a partir de l’1 de maig del 2024, no afectarà el funcionament normal del servei regular de la Línia 902; se’n garanteix la mateixa freqüència, els horaris de sortida i l’actual sistema tarifari, amb el compromís d’HIFE d’estudiar noves propostes de millora a mitjà termini.