no image

Certificats i Premis

HIFE, empresa compromesa amb l'Ocupació Juvenil

HIFE participa en el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). Aquest programa té com a finalitat donar suport a la reducció de la taxa d'atur a Espanya per mitjà de la millora de les qualificacions i el foment de la contractació i l'auto ocupació de la població jove.

L'empresa HIFE, per mitjà de la Cámbra de Comerç de Tortosa, està fomentant la contratació d'aquest col·lectiu.  

El Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil compta amb la colaboració del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, el Sistema Nacional de Garantia Juvenil y la Cambra de Comerç d'España com a organisme intermedi.

Hife primer premio

 

PREMI A LA MILLOR EMPRESA DE TRANSPORT URBÀ EN PETITS MUNICIPIS (CALAFELL) 2017

Premio Tarragona 2017

La revista Autobuses & Autocares, premia a Hife com a millor empresa de l'any 2017 en transport urbà per a petits municipis, en el seu servei a Calafell.

El premi és un dels més destacats sobre el transport urbà i ho concedeix la revista Autobuses & Autocares. 

Els premis es concedeixen a empreses de transport i per aquest motiu el de Calafell recau en Hife, com a empresa que realitza el servei de transport urbà. La categoria de municipis petits es va estrenar justament al 2017 i Hife, amb el seu servei a Calafell és el primer guardonat. L'entrega del premi l'ha efectuat Benito Bermejo, subdirector general de Gestión, Análisis e Innovación del Transporte Terrestre del Ministerio de Fomento.

GUARDÓ D'HONOR DE LA XVII NIT EMPRESARIAL CEPTA 

Premio Tarragona 2017

Hife rep el Guardó d'Honor de la XVII Nit Empresarial de CEPTA (Confederació Empresarial de la Província de Tarragona) organitzat per CEPTA, la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona. La gala va servir per repassar la trajectòria de les empreses tarragonines al llarg del 2016 i per posar la mirada en els reptes de futur i els objectius que vindran en el 2018.

PLACA PRESIDENT MACIÀ

El 3 d’Octubre de 2006 , el Govern de la Generalitat, va atorgar la placa President Macià a l’ entitat d’autocars HIFE en distinció a la dedicació , la constància i  l’esperit d’indicativa en la seva actuació laboral.
La placa fou donada al President de la Companyia Hife pel President de la Generalitat  de Catalunya, Pascual Maragall i Mira.

PREMI A LA PROMOCIÓ EXTERIOR DEL GRUP HIFE

El 18 de novembre de 2005,  la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa  va fer el lliurament del premi a la promoció exterior del grup HIFE.

CELEBRACIÓ DEL 90è ANIVERSARI DE LA EMPRESA HIFE

Al 2005 es celebraren els 90 anys de servei de l’empresa HIFE , a la ciutat de Tortosa, seu de les seves oficines centrals. En  la celebració, de caràcter soci cultural, es van reunir personalitats polítiques, amics, treballadors i  familiars d’ HIFE.

El president d'Hife, el Sr. Josep M Chavarria, el Director Greneral de Ports i Transports, el Sr. Esteve Tomás i l' Alcalde de Tortosa, Sr. Juan Sabaté.

Moment de l'acte de presentació del llibre del 90 Aniversari "Veus i Teclats", a l'Estació d'Autobusos de Tortosa.

  

 

Orquestra d'Acordions de Sant Sebastià, concert celebrat a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa a benefici de AFATE, Associació de Familiars d'Alzheimer de les "Terres de l'Ebre".

Moment del concert, el director de l'Orquestra D. Miguel Bikondoa dirigint unes paraules al president del Grup Hife, José Mª Chavarría.

 Fusió de músiques i folklores: Jotes tortosines ballades als acords de l'Orquestra d'acordions de Sant Sebastià.

GUARDÓ A L’EMPRESA AMB MILLOR TRAJECTÒRIA DELS  ÚLTIMS 10 ANYS (1993 - 2003)

A novembre de 2004, al palau de Fires de la ciutat de Reus, la conferència Empresarial de la Província de Tarragona
(CEPTA), en presència dels prínceps d’Astúries, el  President  de la Generalitat de Catalunya, el Ministre Montilla, i l'Alcalde de Reus, en la VI Nit de l'Empresari,  cita organitzada per la CEPTA, amb la finalitat de reconèixer  aquelles empreses i empresaris que s’hagin destacat més en el seu àmbit.

La VI Nit de l’Empresari , fou multitudinària en la seva història, amb unes 1600 persones assistents. Entre els assistents es trobaven 400 autoritats polítiques, econòmiques i socials més destacades.
També assistiren presidents de les associacions i gremis de la CEPTA, el seu consell Consultiu i òrgans de direcció de la Confederació, així com el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, el ministre d’ Indústria, Comerç i Turisme, el Sr. José Montilla, i l’alcalde i amfitrió de la ciutat de Reus, l’Excel·lentíssim Sr. Lluís Miquel Pérez.

El president de la CEPTA, en el seu discurs, va enaltir la figura de l’empresari emprenedor i amb iniciativa en el nostre territori, a la vegada que va remarcar que l’empresa és el major motor i generador de riques i benestar social d’un territori. També agrair la presència del Príncep Felipe de Borbón i la seva esposa, la Princesa Letizia Ortiz, que van lliurar els guardons als vuit premiats en la VI Nit de l'Empresari.

DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA ATORGAT PEL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A VIATGES TERMINALTOUR, SL (GRUP HIFE)

EMPRESA COL·LABORADORA EN LA RESTAURACIÓ DE LA CATEDRAL DE SANTA MARIA DE TORTOSA. ANY 2003

PREMI A LA QUALITAT EBRENCA AL MILLOR PRODUCTE I SERVEI ATORGAT PER AMICS DE L’EBRE A L’ ANY 1998

PREMI A LA MILLOR EMPRESA DE TRANSPORT DE VIATGER EN LÍNIA REGULAR PER CARRETERA A ESPANYA CONCEDIT PER LA REVISTA ESPECIALITZADA "AUTOBUSOS / AUTOCARS" AL 1997

GUARDÓ DE LA CONFEDERACIÓ D'EMPRESARIS DE LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ L'ANY 1996