no image

Condicions

Termes i condicions HifeClass®
Objecte

A continuació, s'exposen els termes i les condicions generals que defineixen les característiques operatives del programa de fidelització HifeClass®, d'Hife, destinat a les/els nostres usuaris/àries.

HifeClass® t'ofereix la possibilitat de participar en un ampli sistema de beneficis, premis, informació personalitzada, promocions i recompenses dissenyat per Hife. Amb aquest programa,* tindràs l'opció de bescanviar els punts que hagis obtingut i acumulat, compartir-los o bé adquirir béns o serveis oferts per altres empreses participants, entre altres avantatges exclusius.

En cedir-nos les teves dades de contacte, ens comunicarem amb tu per informar-te sobre el saldo i estat del teu compte de punts i les teves operacions, recordar-te les característiques i els beneficis del producte per al qual t'hagis registrat i informar-te sobre altres productes i serveis que et puguin resultar interessants.

*Programa ideat per a la seva propera implantació.

Condicions Generals

En unir-te a HifeClass® et converteixes en participant del programa i confirmes que has llegit, entès i acceptat estar subjecte/a als TERMES I CONDICIONS de participació i a qualsevol canvi o modificació que hi puguem fer.

Aquests termes del Programa HifeClass® no alteren de cap manera els termes o les condicions de qualsevol altre acord que puguis tenir amb nosaltres, inclosos altres productes o serveis. En inscriure't en HifeClass® també acceptes regir-te per la nostra Política de Privacitat i els Termes i Condicions del nostre lloc web. Si no acceptes alguna d'aquestes condicions no podràs participar en el programa.

Limitacions o exclusions per a participar en aquest programa:

 • Els/Les clients/es han de tenir més de divuit anys.

 • L'afiliació, els punts i les recompenses no són transferibles.

 • És responsabilitat de la/el participant actualitzar el seu perfil en el web o informar sobre qualsevol canvi en els seus detalls, com, per exemple, el canvi de nom i/o adreça.

 • Només es pot associar un compte del Programa HifeClass® a un/a sol/a titular i una única adreça de correu electrònic. En el cas de controvèrsia sobre la propietat del compte d'usuari/ària d'HifeClass®, es considerarà que el/la titular autoritzat/da del compte és la persona física a la qual correspongui l'adreça del correu electrònic enviat en el moment de la inscripció.

Inscripció

La inscripció en el programa HifeClass® es realitzarà des del lloc web www.hife.es, completant el procés d'inscripció habilitat per a això en l'apartat "HifeClass®".

Hife es reserva el dret de rebutjar la inscripció o cancel·lar qualsevol afiliació al Programa HifeClass®, i a revocar tots i cadascun dels punts acumulats i no bescanviats per la/el participant, per motius que inclouen, entre d'altres, frau o mal ús de la seva participació i/o qualsevol violació d'aquests termes i condicions per part de la/el participant.

Beneficis

Mitjançant el Programa HifeClass®, tindràs accés als següents avantatges:

 • Condicions preferents:

  • Canvis gratuïts de data i hora de viatge. Recorda que els canvis de bitllets estaran permesos fins a dues hores abans de l'hora que figura en el servei.

  • Compra en línia fins a l'últim moment abans del tancament de la venda

  • Anul·lacions de bitllets: si se sol·liciten, almenys, 72 hores abans del tancament de la venda del servei es tornarà l'import íntegre del bitllet (sense retencions).

  • Possibilitat de rebre certificats i factures dels desplaçaments o de les recàrregues de l'Abonament Virtual

  • Beneficis en les despeses de gestió dels bitllets

 • Perfil HifeClass® web:

           Espai personalitzat i detallat per a:

  • Comprar amb descomptes

  • Consultar l'històric d'operacions

  • Guardar trajectes freqüents

  • Recordar dades de viatgers/es

  • Resum de beneficis

 • APP personalitzada

 • Accés a l'Abonament Virtual:

  • Sistema de descomptes (fins a un 55%)

  • Compra en línia des del nostre web o la nostra app

  • Multipersonal

  • Compra anticipada

  • Bloqueig de plaça

  • El saldo no es perd ni caduca.

 • Comunicacions:

  • Notificacions i avisos d'interès

  • Esdeveniments 

 • Llibres/premsa a les estacions i a l'interior de l'autobús

 • Programa de Punts

Obtenció de punts

El programa de fidelització HifeClass® t'ofereix l'opció d'acumular punts que es convertiran en descomptes. Per a obtenir punts no cal fer res; simplement, a mesura que es van comprant bitllets aquests generen punts: per cada 10 € de compra en bitllets es generaran 10 punts.

A continuació es detallen altres formes de generar punts:

Alta en el Programa HifeClass®: 50 punts

Recàrrega de saldo en l'Abonament Virtual: 5 punts 

Compra anticipada*: 5 punts

Emplenar enquestes: 5 punts

Completar totes les dades del perfil: 5 punts

*Amb cinc o més dies d'antelació, sempre que es tracti de compres superiors a 10 €.

Aquests punts s'acumularan en un compte electrònic propietat de la persona usuària amb la finalitat d'obtenir bitllets, descomptes i altres elements promocionals.

 • Es generen punts per cada operació de compra amb import d'entre 10 € (10 punts) i 20 € (20 punts màx).
 • No acumulable amb altres descomptes tarifaris; per exemple, no generaran punts els bitllets comprats amb descomptes de família nombrosa, anada i tornada, etc.
Bescanvi de punts

L'equivalència de punts és la següent: cada 100 punts equivalen a 4 € per a bescanviar per bitllets.***

Els punts obtinguts en el programa HifeClass® es podran bescanviar per bitllets de l'empresa Hife amb tarifes en vigor.

La totalitat de l'import del bitllet haurà de ser abonada mitjançant el sistema de punts i la seva equivalència en euros. El bescanvi es realitzarà a través del portal HifeClass®, i no hi ha possibilitat de pagament parcial; és a dir, no es podrà abonar o bescanviar una part del bitllet amb punts i la resta amb targeta bancària o altres sistemes de pagament. Aquest bescanvi estarà sempre subjecte a la disponibilitat de places.

Els punts només podran ser bescanviats per la persona usuària i no poden transferir-se ni intercanviar-se per diners ni pel seu valor en espècie.

***Aquesta equivalència està subjeta a revisions periòdiques i pot ser variada per l’empresa. 

Validesa dels punts

Els punts emesos o obtinguts a través d'HifeClass®, inclosos, entre d'altres, els punts extra i altres premis obtinguts per alguna de les empreses del Grup Hife, venceran un any després de la data en què es generen i s'acumulen en el compte d'un/a usuari/ària d'HifeClass®. Tots els punts que no hagin estat bescanviats dins del període de venciment es perdran sense previ avís.

Els punts obtinguts per una compra anticipada s'anul·laran si es canvia la data del bitllet i aquesta no compleix les condicions de venda anticipada*.

Els punts generats per la compra d'un bitllet es perdran en cas d'anul·lació d'aquest.

Comunicacions

En inscriure't en HifeClass® rebràs automàticament correus electrònics relacionats amb el programa, així com d'altres d'informació sobre el teu compte, serveis, viatges, enquestes de satisfacció i productes del Grup Hife. També podem donar-te l'opció de rebre altres comunicacions de màrqueting del Grup Hife en el moment de la inscripció o posteriorment en el perfil d'usuari/ària.

Si cancel·les la teva subscripció a HifeClass® deixaràs de rebre comunicacions relacionades amb el programa.

Cancel·lació i modificació

El Programa HifeClass® i els seus beneficis s'ofereixen sota els criteris fixats per Hife. Si, per motius objectius o qüestions organitzatives, haguéssim de cancel·lar, modificar, restringir o suspendre el programa s'avisaria amb antelació per a poder bescanviar les recompenses o els beneficis acumulats.

Baixa per part de la persona usuària

Un/a participant d’HifeClass® podrà cancel·lar la seva subscripció al programa en qualsevol moment, enviant un avís de cancel·lació per escrit a l'adreça electrònica hifeclass@hife.es. Tots els punts no bescanviats, premis de bescanvi i/o altres avantatges d'HifeClass® es perdran immediatament i no es podran restablir ni transferir.

Canvis realitzats per la companyia

Qualsevol sospita d'abús del Programa HifeClass® , incompliment dels termes del programa, activitat il·legal, frau, tergiversació o una altra conducta inapropiada pot resultar en la revocació de la teva subscripció actual i/o futures en el programa. En aquest cas, qualsevol recompensa o benefici que hi pugui haver en el teu compte i el teu accés al pograma quedaran automàticament anul·lats.

Abonament Virtual

L'Abonament Virtual és un saldo virtual (moneder) en el teu perfil HifeClass®, amb el qual podràs comprar bitllets i beneficiar-te de descomptes mitjançant una recàrrega mínima. Aquesta recàrrega et dona dret a la compra de bitllets amb tarifa descompte Abonament Virtual de fins a un import màxim. Posem a la teva disposició la calculadora per a saber a quant ascendeix aquest import. Amb l'Abonament Virtual també és permesa la compra d'altres bitllets, sense descompte, sempre que hi hagi saldo disponible. 

Entre els seus avantatges destaquen:
Descomptes (fins a un 55 %)
Pagament en línia des del nostre web o la nostra app
No caduca.
És multipersonal.
T'assegures la teva plaça al bus.


Com obtenir el meu Abonament Virtual?

L'Abonament Virtual ja ve inclòs amb el Programa HifeClass; només hauràs de fer una recàrrega i estarà preparat per a usar-lo.

Com puc saber si el meu trajecte habitual té descompte?

Consulta el trajecte que desitges en el cercador d'horaris del nostre web i t'hi apareixeran totes les tarifes, inclosa la de l'Abonament Virtual.

Els bitllets amb tarifa Abonament Virtual no poden acumular altres ofertes, promocions o descomptes.

Cancel·lacions o devolució del saldo de l'Abonament Virtual

Hife es reserva el dret a bloquejar el saldo d'un Abonament Virtual durant un temps il·limitat per resoldre incidències i a mantenir-lo bloquejat fins a poder establir contacte amb el/la client/a per a la resolució d'aquestes.

El saldo de l'Abonament Virtual no és reemborsable, no caduca i es pot gastar quan calgui.

Ús inapropiat de l'Abonament Virtual

Qualsevol incompliment dels punts reflectits en aquestes condicions per part de la/el viatger/a posseïdor/a d'un Abonament Virtual produirà un bloqueig d'aquest, que haurà de ser resolt mitjançant reclamació formal a Hife, per escrit, emplenant el formulari habilitat a Assistència Ususari > Reclamacions. Hife es reserva el dret d'admissió de clients/es d'abonaments virtuals que hagin estat bloquejats anteriorment per usos fraudulents. Hife no es farà responsable de les incidències relacionades amb bitllets/localitzadors en les quals els/les viatgers/es no estiguin correctament identificats/des.

Protecció de dades

La informació proporcionada a Hife per una persona usuària mitjançant el formulari de registre en el Programa HifeClass® es mantindrà en el seu perfil personal, accessible només mitjançant el compte d'usuari/ària. Aquesta informació ha de ser vàlida i precisa i ha de mantenir-se actualitzada.

L'usuari/ària d'HifeClass® podrà canviar la seva informació de contacte en el seu perfil d'usuari/ària.

Tota la informació que una persona usuària proporciona a Hife en completar la subscripció a HifeClass® i/o en bescanviar punts es processa d'acord amb la Política de Privacitat exposada al lloc web de l'empresa.

En esdevenir participant d'HifeClass® autoritzes l’ús de les teves dades per a l’enviament d’informació personalitzada, i pots definir, modificar o cancel·lar les preferències de comunicació.