no image

Condicions

Termes i Condicions HifeClass®
Objecte

A continuació, s'exposen els termes i condicions generals que defineixen les característiques i condicions operatives de el programa de fidelització de HIFE HifeClass® destinat a clients i clients potencials.

HifeClass® t'ofereix la possibilitat de participar en un ampli sistema de beneficis, premis, informació personalitzada, promocions i recompenses dissenyat per HIFE. Amb aquest programa tindràs l'opció de canviar els teus punts* obtinguts i acumulats, compartir-los o adquirir béns o serveis oferts per altres empreses participants entre altres avantatges exclusius.

Al cedir-nos les teves dades de contacte ens comunicarem amb tu per informar-te sobre el saldo i estat del teu compte de punts, operacions o recordar-te les característiques i beneficis del producte per al qual t'has registrat, a més d'informar-te sobre altres productes i serveis que poden ser interessants.

*Programa ideat per a la seva propera implantació.

Condicions Generals

Al unir-te a HifeClass® et converteixes en Participant de el Programa i confirmes que has llegit, entès i acceptat estar subjecte als TERMES I CONDICIONS de participació i a qualsevol canvi o modificació que puguem fer. Aquests Termes de el programa no alteren de cap manera els termes o condicions de qualsevol altre acord que puguis tenir amb nosaltres, inclosos altres productes o serveis. A l'inscriure't al programa, també acceptes regir-te per la nostra Política de Privacitat i els Termes i Condicions del nostre lloc web. Si no acceptes alguna d'aquestes condicions, no podràs participar en el Programa HifeClass® .

Limitacions o exclusions per participar en aquest programa:

 • Els clients han de ser majors de 18 anys.

 • L'afiliació, els punts i les recompenses no són transferibles.

 • És responsabilitat del participant actualitzar el seu perfil al web o informar sobre qualsevol canvi en els seus detalls, inclosos, entre altres, el canvi de nom i / o adreça.

 • Només es pot associar un compte del Programa HifeClass® a un sol titular i adreça de correu electrònic. En el cas de controvèrsia sobre la propietat del compte d'usuari de HifeClass®, es considerarà que el titular autoritzat del compte és la persona física a la qual correspongui a l'adreça de correu electrònic enviat en el moment de la inscripció.

Inscripció

La inscripció a el programa HifeClass®  es realitzarà des de la pàgina web www.hife.es  completant el procés d'inscripció habilitat per a això en l'apartat HifeClass® .

HIFE es reserva el dret de rebutjar la inscripció o cancel·lar qualsevol afiliació a el programa HifeClass®  revocant tots i cada un dels punts no canviats recopilats per qualsevol participant per motius que inclouen, entre d'altres, frau o mal ús de la seva participació i / o qualsevol violació per part del participant en aquests termes i condicions.

Beneficis

Mitjançant el programa HifeClass®, tindràs accés a els següents avantatges:

 • Condicions preferents

  • Canvis gratuïts de data i hora de viatge.

  • Compra online fins a l'últim moment abans de el tancament de la venda.

  • Anul·lacions de bitllets sol·licitades, al menys, 72 hores de abans del tancament de venda del servei es retornarà l'import de l'bitllet íntegre (sense retencions).

  • Possibilitat de rebre certificats i factures dels teus desplaçaments o recàrregues del Bono Virtual.

  • Aconsegueix beneficis en les teves despeses de gestió en els bitllets del bus

 • Perfil HifeClass®  web:

  • espai personalitzat i detallat.

  • per comprar amb descomptes.

  • per consultar històric operacions.

  • per guardar trajectes freqüents.

  • per recordar dades de viatgers.

  • resum de beneficis.

 • APP personalitzada.

 • Accés a Bono Virtual:

  • Sistema de descomptes (fins a un 55%).

  • Compra On-line des de la nostra web o app.

  • Multipersonal.

  • Compra anticipada.

  • Bloqueig de plaça.

  • El saldo no es perd ni caduca.

 • Comunicacions

  • Notificacions i avisos d'interès.

  • Esdeveniments. 

 • Llibres / premsa a les estacions i en el busos.

 • Programa de Punts.

Obtenció de Punts

El Programa de fidelització HifeClass®  t'ofereix l'opció d'acumular punts que es convertiran en descomptes. Per obtenir punts no es requereix cap procés, simplement a mesura que es van comprant bitllets aquests generen punts. Per cada 10 € de compra en bitllets es generaran 10 punts. A la següent taula es pot veure altres formes de generar punts.

Altres accions que generen punts:

Alta al  programa HifeClass®: 50 punts

Recarrega saldo al Bono virtual: 5 punts 

Compra anticipada *:  5 punts

Emplena enquestes: 5 punts

* Compra amb 5 o més dies d'antelació, sempre que es tracti de compres superiors a 10 €.

Aquests punts s'acumularan en un compte electrònica propietat de l'usuari amb la finalitat d'obtenir bitllets, descomptes i altres elements promocionals.

 • Es generen punts per cada operació de compra amb import entre 10 € (10 punts) i 20 € (20 punts màx).
 • No acumulable amb altres descomptes tarifaris, per exemple, no generaran punts els bitllets comprats amb descomptes de família nombrosa, anada i tornada …
Bescanvi de Punts

L'equivalència de punts serà: cada 100 punts equivalen a 4 € per bescanviar per bitllets. ***

Es podran canviar els punts obtinguts en el programa HifeClass®  per bitllets de l'empresa Hife amb tarifes en vigor.

La totalitat de l'import del bitllet haurà de ser abonada mitjançant el sistema de punts i la seva equivalència en euros. El bescanvi es realitzarà a través de el portal HifeClass® , i no hi ha possibilitat de pagament parcial, és a dir, no es podrà abonar o canviar una part del bitllet amb punts i l'altra amb targeta bancària o altres sistemes de pagament. Aquest bescanvi sempre estarà subjecte a la disponibilitat de places.

Els punts només es podran bescanviar per l'usuari i no poden transferir ni intercanviar-se per diners ni pel seu valor en espècie.

***Aquesta equivalència està subjeta a revisions periòdiques que poden ser variades per l’empresa. 

Validesa dels Punts

Els punts emesos o obtinguts a través d'HifeClass®, inclosos entre d'altres, els punts extra i altres premis obtinguts per alguna de les empreses del Grup Hife, venceran un any després de la data en què es generen i s'acumulen en el compte d'un usuari HifeClass® . Tots els punts que no hagin estat canviats dins del seu període de venciment es perdran sense previ avís.

Els punts obtinguts per compra anticipada s'anul·laran si es canvia la data del bitllet i aquesta no compleix amb les condicions d'anticipada*.

Els punts generats per la compra d'un bitllet es perdran en cas d'anul·lació d'aquest.

Comunicacions

A l'inscriure en HifeClass®, rebràs automàticament correus electrònics relacionats amb el Programa, inclosos correus electrònics d'informació sobre el teu compte, serveis, viatges, enquestes de satisfacció i productes del Grup Hife. També podem donar-te l'opció d'optar per rebre altres comunicacions de màrqueting del Grup Hife en el moment de la inscripció o posteriorment en el perfil d'usuari. Si cancel·leu la teva subscripció a HifeClass®, deixaràs de rebre comunicacions relacionades amb el Programa.

Cancel·lació i Modificació

El Programa HifeClass®  i els seus beneficis s'ofereixen sota els criteris fixats per Hife. Si per motius objectius o qüestions organitzatives hauríem de cancel·lar, modificar, restringir o suspendre el programa s'avisaria amb antelació per poder bescanviar les recompenses o beneficis acumulats.

Baixa per Part de l 'Usuari

Un participant d’HifeClass®  podrà cancel·lar la seva subscripció al Programa en qualsevol moment enviant un avís de cancel·lació per escrit al correu electrònic hifeclass@hife.es. Tots els Punts no canviats, premis de bescanvi i / o altres avantatges de HifeClass®  es perdran immediatament i no es podran restablir ni transferir.

Canvis Realitzats per la Companyia

Qualsevol sospita d'abús del Programa HifeClass® , incompliment dels Termes de el Programa, activitat il·legal, frau, tergiversació o una altra conducta pot resultar en la revocació de la teva subscripció actual i/o futures en el Programa. En aquest cas, qualsevol recompensa o benefici al teu compte caduca automàticament i el seu accés a el Programa i a les funcions finalitzarà automàticament.

Bono Virtual

El Bono Virtual és un saldo virtual (moneder) en el teu perfil HifeClass®, amb el qual podràs comprar bitllets i beneficiar-te de descomptes mitjançant una recàrrega mínima. Aquesta recàrrega et dóna dret a la compra de bitllets de tarifa descompto Bono Virtual de fins a un import màxim. Posem a la teva disposició la calculadora per a saber a quant ascendeix aquest import. Amb el Bono Virtual també es permet la compra d'altres bitllets, sense descompte, sempre que hi hagi saldo disponible. 

Entre els seus avantatges destaquen:
Descomptes (fins a un 55%).
Pagament en línia des de la nostra Web o App.
No caduca.
multipersonal.
T'assegures la teva plaça en el bus.


Com obtenir el meu Bono Virtual?

El teu Bono Virtual ja ve inclòs amb HifeClass, només hauràs de fer una recàrrega i estarà llest per a usar-lo.

Com puc saber si el meu trajecte habitual té descompte?

En el cercador d'horaris de la nostra web consulta el trajecte que desitges i allí t'apareixen totes les tarifes inclosa la del BONO VIRTUAL.

Els bitllets de tarifa Bono Virtual no poden acumular altres ofertes, promocions o descomptes.

Cancel·lacions o devolució del saldo de Bono Virtual

HIFE es reserva el dret a bloquejar el saldo d'un abonament per temps il·limitat per a resoldre incidències, i de mantenir-lo bloquejat fins al contacte amb el client i la resolució d'aquestes.

El saldo del Bono Virtual no és reemborsable, no caduca i permet gastar-lo quan es precisi.

Ús inapropiat del Bono Virtual

Qualsevol incompliment per part del viatger posseïdor de Bono Virtual dels punts reflectits en aquestes condicions produirà un bloqueig de l'abonament que haurà de ser resolt mitjançant reclamació formal a HIFE per escrit a atencionalcliente@hife.es. HIFE es reserva el dret d'admissió de clients de Bono Virtual que hagin estat bloquejats anteriorment per usos fraudulents. HIFE no es farà responsable de les incidències relacionades amb bitllets/localitzadors en les quals no estiguin correctament identificats els viatgers.

Protecció de Dades

La informació proporcionada per un usuari, mitjançant el formulari de registre es mantindrà en el seu perfil personal accessible només mitjançant el compte d'usuari. Aquesta ha de ser vàlida i precisa i ha de mantenir-la actualitzada.

L'usuari HifeClass® podrà canviar la seva informació de contacte en el seu perfil d'usuari.

Tota la informació que un usuari proporciona a HIFE al completar la sol·licitud a HifeClass® i / o al bescanviar Punts es processa d'acord amb la Política de Privacitat  exposada a la pàgina web de l'empresa.

Al convertir-te en Participant de HifeClass® , autoritzes l’ús de les teves dades per a l’enviament d’informació personalitzada, podent definir, modificar o cancel·lar les preferències de comunicació.