no image

Targeta Descompte

Avantatges de la targeta

- Gaudeix de descomptes en les següents línies:
- Línies Urbanes de Tortosa L-1, L-2 i L-3
- Línies interurbanes de les Terres de l'Ebre, línies de Castelló, València, Tarragona i línies regulars amb destinació Barcelona.
- Pràctica i de fàcil ÚS, no necessites portar diners a sobre.
- Recarrega-la a bord dels nostres autocars o taquilles indicant el trajecte que realitza habitualment i obté descompte en aquests i en els d'inferior import.

Funcionament i sistema de pagament amb la targeta descompte de HIFE

Mitjançant la targeta descompte podràs obtenir descomptes en les línies urbanes de Tortosa, la targeta té un preu de compra de 4 € i la seva durada tècnica és de 2 anys. A partir dels 2 anys s'ha de renovar perquè les seves prestacions siguin les mateixes. A més del descompte corresponent al trajecte realitzat, també se li aplicarà un descompte en cas que utilitzi la targeta en trajectes d'igual preu o inferior al de l'abonament escollit. En cas que el cost sigui superior, també podrà utilitzar-la però sense descompte.

Què passa amb el saldo de les recàrregues a la targeta?

El saldo de què disposa la seva targeta li apareixerà imprès en el bitllet que li lliuren després del seu ús i / o si no en la canceladora del bus poden indicar-li. La recàrrega pot realitzar-se en qualsevol moment, sense que sigui necessari esgotar tot el saldo.
Si el conserva sempre pot saber el saldo disponible. Com les prestacions d'aquesta targeta són similars a les ofertes per una targeta moneder, els canvis de tarifes i / o l'ús en un trajecte no habitual al del tipus d'abonament usat per a la seva recàrrega poden deixar desquadrats els imports en relació als viatges. Quan es produeixi, aquesta situació, en les nostres taquilles i / o els nostres conductors l'ajudaran a gestionar l'arranjament de la mateixa, si no pot dirigir-se a la taquilla de tortosa en què es realitza aquest procediment.

T-10/120

 

Zones d'ús:

  • Poblacions de "Els Terres de l'Ebre
  • Línia de Tortosa - Roquetes - Jesús

Com funciona?

La targeta T10/120 permet realitzar 10 viatges en 120 dies a preu de 1€ el trajecte en els viatges de línies regulars dins de "Les Terres de l'Ebre".

  • La targeta té un cost de 4 € i és multipersonal.
  • Recàrrega de 10 € (Actualment bonificat, 5€, fins al 30 de juny de 2023.
  • Pots adquirir-la i recarregar-la en les nostres taquilles i autocars.
  • Hife NO es fa responsable de la seva pèrdua, robatori o deterioració.
  • Els increments de tarifaris seran assumits pel titular de la targeta.
  • Té una vigència de 2 anys.