no image

Targeta Descompte

Avantatges de la targeta

- Gaudeix de descomptes en les següents línies:

- Línies Urbanes de Tortosa L-1, L-2 i L-3

- Línies urbanes d'Amposta, Calafell, Cubelles, Peníscola i Torredembarra

- Línies interurbanes de les Terres de l'Ebre, línies de Castelló, València, Tarragona i línies regulars amb destinació Barcelona.

- Pràctica i de fàcil ÚS, no necessites portar diners a sobre.

- Recarrega-la a bord dels nostres autocars o taquilles indicant el trajecte que realitza habitualment i obté descompte en aquests i en els d'inferior import.

 

Funcionament i sistema de pagament amb la targeta DESCOMPTE D'HIFE

Mitjançant la targeta descompte podràs obtenir descomptes en les línies urbanes de Tortosa, la targeta té un preu de compra de 4 € i la seva durada tècnica és de 2 anys. A partir dels 2 anys s'ha de renovar perquè les seves prestacions siguin les mateixes. A més del descompte corresponent al trajecte realitzat, també se li aplicarà un descompte en cas que utilitzi la targeta en trajectes d'igual preu o inferior al de l'abonament escollit. En cas que el cost sigui superior, també podrà utilitzar-la però sense descompte.

Què passa amb el saldo de les recàrregues a la targeta?

El saldo de què disposa la seva targeta li apareixerà imprès en el bitllet que li lliuren després del seu ús i / o si no en la canceladora del bus poden indicar-li. La recàrrega pot realitzar-se en qualsevol moment, sense que sigui necessari esgotar tot el saldo.
Si el conserva sempre pot saber el saldo disponible. Com les prestacions d'aquesta targeta són similars a les ofertes per una targeta moneder, els canvis de tarifes i / o l'ús en un trajecte no habitual al del tipus d'abonament usat per a la seva recàrrega poden deixar desquadrats els imports en relació als viatges. Quan es produeixi, aquesta situació, en les nostres taquilles i / o els nostres conductors l'ajudaran a gestionar l'arranjament de la mateixa, si no pot dirigir-se a la taquilla de tortosa en què es realitza aquest procediment.

Una mateixa targeta descompto per a 2 zones de viatges

Zona Terres de l’Ebre i Línies Urbanes de Tortosa - T10/120

Zones d'ús:

Zones d'ús de la T10/120 per als teus viatges de línies regulars entre poblacions de “Els Terres de l'Ebre”, aplica a:

 • Línies interurbanes entre totes les poblacions de "Les Terres de l’Ebre”
 • Línies Urbanes de Tortosa L-1, L-2 i L-3

Zona Terres de l’Ebre a/des d'altres províncies - Targeta moneder, aplica a línies regulars a:  

 • TARRAGONA
 • BARCELONA
 • BARCELONA AEROPORT

Com funciona?

 • La targeta T10/120 permet realitzar 10 viatges en 120 dies a preu de 1€ el trajecte en els viatges de línies regulars dins de "Les Terres de l'Ebre". Una vegada passats aquests 120 dies, els viatges es perden.
 • La targeta té un cost de 4 €.
 • Es pot adquirir i recarregar en les nostres taquilles i autocars.
 • Recàrrega de 10 € (Recàrrega bonificada a 5€, fins que desaparegui o existeixin canvis en aquesta bonificació).
 • Després de cada ús, en el bitllet imprès apareix el saldo disponible. Conservi sempre l'últim bitllet com a justificant del saldo i vigència de la seva targeta.
 • Té una durada tècnica de 2 anys a comptar des de la data de caducitat que apareix en la informació de la targeta impossibilitant la següent recàrrega d'aquesta.
 • Hife NO es fa responsable de la seva pèrdua, robatori o deterioració.
 • Els increments tarifaris seran assumits pel titular de la targeta.
 • No està permès aprofitar el descompte de la T10/120 des de poblacions de províncies limítrofes (Barcelona, Lleida, Saragossa, Terol, Castelló) amb les Terres de l’Ebre. En cas que nostres conductore/as detectin un ús fraudulent exigiran a l'usuari abonar la tarifa normal o li convidaran a abandonar el servei.