no image

Verano Joven - (fora de vigència)

Descomptes a joves per a viatjar a l'estiu

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha activat descomptes de fins al 90% per a facilitar als joves d'entre 18 i 30 anys viatjar en transport públic aquest estiu.

Les rebaixes s'aplicaran en els bitllets senzills dels nostres trajectes de titularitat estatal que tinguin data per a viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023.

Consultar els trams disponibles beneficiaris d'aquesta promoció.

Com funciona?

Per a ser beneficiari has de registrar-te en aquest enllaç (només s'ha de fer una vegada per usuari), almenys, 24 hores abans de realitzar la primera compra per a comprovar que es compleixen els requisits d'elegibilitat.

Després del registre, obtindràs un codi que s'ha de proporcionar durant el procés de compra de bitllets de les concessions del MITMA, a la nostra web o App. La tarifa, si està disponible, estarà identificada amb "Verano Joven".

On s'aplica?

La rebaixa s'aplicarà als bitllets senzills identificats com a "Verano Joven". Si es desitja comprar bitllets d'anada i tornada s'ha de comprar primer un bitllet d'anada i un altre, independent, per a la tornada.

Condicions d'ús

  • El Codi de Registre es personal i intransferible. Els requisits i condicions per al registre estan disponible a la pròpia web del MITMA.
  • S'impedeix la reserva de més d'un viatge d'anada i un altre de tornada per dia per a un mateix origen-destinació, tret que prèviament s'hagi efectuat el viatge o procedit a la seva cancel·lació.

Usos indeguts

  • La utilització del Codi de Registre per una persona diferent al beneficiari registrat. El Codi és personal i intransferible.
  • No cancel·lar un viatge formalitzat amb una antelació mínima de 2 hores.

Sanció

El Ministeri podrà procedir a la retirada del Codi de Registre a les persones beneficiàries que acumulin més de sis usos indeguts detectats. La persona infractora no podrà registrar-se de nou per a beneficiar-se d'aquest descompte.
Prèviament, l'empresa advertirà a l'usuari de cada utilització indeguda per correu electrònic de les possibles conseqüències de la seva actuació.