no image

Condicions

Canals de venda i gestions de bitllets
Venda en línia de bitllets d'autobús

Compra 

El canal de venda en línia inclou la venda a través del nostre lloc web, www.hife.es, o de l'App Hife. Els bitllets de bus adquirits sota aquesta modalitat sempre seran nominatius, personals i intransferibles. Per a la seva utilització caldrà fer la comprovació d’un document personal de la/el viatger/a (DNI, NIE o passaport) i que aquesta dada correspongui al número d’identificació personal reflectit en el bitllet. 

És molt important tenir preparat el DNI, NIE o passaport per a mostrar-lo a la/el conductor/a, que realitzarà les comprovacions de la titularitat d’aquest associades al bitllet comprat per Internet.

En els bitllets adquirits per Internet per a menors d’edat que no tinguin doumentació caldrà reflectir el document identificatiu (DNI, NIE o passaport) de la persona que acompanyi el/la menor en l’apartat del web reservat per a això. 

La venda d’aquests bitllets està subjecta a l’existència de places i es tanca moments abans de l’hora del servei escollit (fins a 10 minuts abans).

Fins que no s’hagi formalitzat el pagament a través de l’entitat financera no es considera el bitllet com a vàlid.

En el cas de la modalitat de pagament en línia dels bitllets oferim la possibilitat d'efectuar-lo mitjançant targeta bancària o a través d’un compte d'Abonament Virtual, en què el/la viatger/a podrà realitzar una recàrrega mínima que li permetrà gestionar la compra dels seus bitllets i obtenir descomptes associats a aquests (vegeu les condicions del Bono Virtual i Programa HifeClass®).

Per a totes les modalitats de bitllets adquirits en línia, HIFE no es fa responsable de les incidències relacionades amb bitllets o localitzadors en què no estiguin correctament identificats/des els/les viatgers/es.

Cal conservar, a disposició del personal de l’empresa, el bitllet imprès en paper o el número de localitzador.

La gestió de bitllets s’haurà de fer a través del mateix canal en línia pel qual es va realitzar la compra, ja que cada canal aplica les seves pròpies condicions.

Bitllets comprats en línia per a altres viatgers/es

Si el bitllet el compra una persona diferent de la que viatjarà haurà d'emplenar l'apartat amb les dades de la persona que ha de viatjar.

Bitllets comprats en línia per a infants de menys de 4 anys

En els bitllets adquirits per Internet per a menors d'edat que manquin de DNI caldrà reflectir el DNI de la persona adulta que acompanyi el/la menor en l'apartat del web reservat per a això.

Tancament de bitllets amb tornada oberta comprats en línia

El/La viatger/a haurà de presentar-se a l'oficina corresponent de vendes de l'empresa amb la màxima antelació possible per confirmar la tornada, que estarà condicionada a l'existència de places disponibles en la data sol·licitada. La confirmació de la tornada no comporta cap despesa. La data màxima per a efectuar la tornada d'un bitllet amb tornada oberta és de 6 mesos a partir de la data de l'anada.