no image

FAQ (Preguntes freqüents)

En aquesta secció pot trobar resposta a les preguntes més habituals sobre Hife.
Descomptes extraordinaris

El descompte s'aplicarà sobre els títols multiviatge de més de dos viatges adquirits entre l'1 de setembre i el 31 de desembre de 2022, excloent els bitllets senzills i els d'anada i tornada per no considerar-se “viatger freqüent”. No es permetrà l'ús d'aquests descomptes per a viatges que es realitzin amb data posterior al 31 de gener de 2023.

En el cas de Hife, els descomptes extraordinaris de fins al 50%, s'apliquen en les targetes descompto Hife, T10/120 i el nostre Bono Virtual. Així com en els títols multiviatge dels ajuntaments de Tortosa, Amposta, Torredembarra i Cubelles.

No, no es necessari.

En la targetes descompte Hife i Bono Virtual, no és necessari, s'aplica descompte en el moment de la compra del bitllet.

En les targetes T10/120 és necessari recarregar-les a partir de l'1 de setembre per a beneficiar-se d'aquests descomptes.

A la targeta descompte Hife i Bono Virtual, quan s'esgoti el teu saldo, es mantenen les recàrregues habituals. Recordem que en el moment que tornin les tarifes originals l'última recàrrega condicionarà el funcionament del Bono Virtual i la targeta descompte Hife.

A la targeta T10/120 (només per a Terres de l'Ebre) la recàrrega passa a ser de 5€ per a 10 bitllets (0,50€ el trajecte).

El saldo no es perd, pots consumir-lo fins a esgotar-lo.

Per a la targeta descompte Hife i Bono Virtual s'aplicaran els descomptes extraordinaris directament en la compra del bitllet.

En la targeta T10/120 (només Terres de l'Ebre) es descomptaran els viatges restants fins a esgotar-los. El nou preu s'aplicarà en la següent recàrrega.

A la targeta T10/120 (només Terres de l'Ebre) les recàrregues amb descompte estaran disponibles fins al 31 de desembre de 2022. El saldo serà utilitzable fins al 31 de gener de 2023.

A la targeta descompte Hife i Bono Virtual les tarifes amb descompte estaran disponibles fins al 31 de desembre de 2022. A partir de l'1 de gener de 2023 s'actualitzaran les tarifes als preus originals. Recordem que l'última recàrrega condiciona el funcionament del Bono Virtual i la targeta descompte Hife.

Condicions de venda

Cada canal de venda i cada tipus de bitllet té unes condicions específiques. Pots consultar-les a Canals de venda i Gestions de billets.

Informació d’Horaris
A la web o a l’App fes una cerca amb origen i destí, tria el dia que vols viatjar i et sortiran els horaris del trajecte.
Lloga un Bus
Oferim lloguer d'autobús con conductor, completa el formulari per a organitzar tu viatge, tour un un altre esdeveniment...
Funcionament HifeClass

HifeClass® és un nou servei de reconeixement als nostres clients on posem a la seva disposició una sèrie d’avantatges i beneficis. Consulta més informació.

Funcionament Bono Virtual

El Bono Virtual de Hife és un moneder virtual, inclòs en el tu perfil d’HifeClass®, per a comprar bitllets i beneficiar-te de descomptes

Bitllets
Si estàs registrat a HifeClass® podràs generar les factures de les teves compres directament des del teu perfil d’usuari a la web.
Si estàs registrat a HifeClass® podràs canviar el nom del titular directament des del teu perfil d’usuari.
Si estàs registrat a HifeClass® podràs anul·lar els teus bitllets directament des del teu perfil d’usuari.

Sí, es poden anul·lar els bitllets sense estar registrat a través Assistència Usuari > Canvis i anul·lacions

Si estàs registrat a HifeClass® podràs gestionar els teus bitllets directament des del teu perfil d’usuari.

Sí, es poden canviar els bitllets sense estar registrat a través Assistència Usuari > Canvis i anul·lacions

No, no cal. Les compres es poden fer com a usuari anònim, tot i que es recomanable estar registrat per a gaudir de promocions, descomptes i facilitar-te la gestió de bitllets.
A la web o a l’App fes una cerca amb origen i destí, tria el dia que vols viatjar i et sortiran els horaris del trajecte on podràs escollir la tarifa i continuar amb el procés de compra.
Descomptes
Oferim descomptes en els nostres serveis associats a les acreditacions corresponents com ara Família Nombrosa.
Bicicleta
Les bicicletes poden anar a l’autobús amb una sèrie de requisits.
Viatjar amb Menors
Els menors poden viatjar amb una sèrie de requisits. Autorització per a menos no acompanyats.
Paqueteria
Pots consultar tots els horaris, preus i trajectes en la nostra web.
Objectes perduts
Pots fer-ho mitjançant el nostre formulari.
Consulta aquest apartat per a informar-te de com recuperar-lo.
Equipatge
La responsabilitat està legislada per a llei L.16/1987, del 30 de juliol d’Ordenació dels transports terrestres i pel Reglament (UE) número 181/ 2011 del Parlament Europeu i del consell, de 16 de febrer de 2011
L’equipatge que es pot portar a l’autobús el podeu consultar en aquest enllaç.
Equipatge extra i bicicleta
El transport de la bicicleta al bus i l'equipatge extra estan subjectes a unes condicions i a despeses extra.
Elements de mobilitat - material esportiu
El material esportiu o els elements de mobilitat poden anar a l’autobús amb una sèrie de requisits.
Instruments musicals
Els instruments musicals es poden pujar a bord amb una sèrie de condicions.
Mascotes
El transport de mascotes en autobús està regulat per llei, consulta totes les condicions.
Suggeriments
Hem posat a la teva disposició un formulari de "Suggeriments/Incidències" accessible des del propi menú “Atenció a l'usuari” o des del propi llistat https://www.hife.es/reclamaciones